Business

Taaltrainingen en begeleiding voor bedrijven

Afzwaai Afghaanse dames

Het 'Origami' project in samenwerking met Jobroad vzw, Accent en BLCC zit erop. Deze drie Afghaanse dames hebben er een pittige periode op zitten, maar hebben heel wat vooruitgang geboekt in het Nederlands.

Vanaf begin november zijn ze aan de slag gegaan in een van de vele Accent kantoren in Vlaanderen.

Proficiat aan Hanifa, Robaba en Razia!

november 2022

Laatste les van het 'Origami' project

Een project met als doel nieuwkomers met een migratieachtergrond sneller en efficiënter aan het werk te helpen in België.

Iedereen zal zich ongetwijfeld nog het nieuws herinneren van deze zomer waarbij de Taliban de macht hebben overgenomen in Afghanistan.

Vele buitenlanders en Afghanen werden toen geëvacueerd. Jobroad heeft vijf hoogopgeleide vrouwen geselecteerd om deel te nemen aan een opleidingsproject bij Accent om zich om te scholen tot consulent. 
Hiervoor hebben ze een taalopleiding Nederlands gevolgd.

juli-september 2022

Nederlands aan Oekraïners

In maart zijn heel wat Oekraïners hun land ontvlucht en velen hebben in ons land opvang gevonden.

In mei heeft Cervo een spoedcursus Nederlands gestart, waaraan ik heb meegewerkt. Dit is een foto van de laatste les voor de zomer

 mei ten juni 2022

Gezellige afsluiter voor de kerstvakantie

Oekraïners vieren graag feest. Elke module wordt afgesloten met een hapje, een drankje én met een geschenkje voor de juf ;-)

We brengen hier een toast uit op betere tijden, waar geen plaats meer is voor oorlog.

Hun positiviteit en inzet is bewonderenswaardig!

22 december 2022

Language trainer

@ opleidingsinstituut
Syntra West te Brugge.

Sinds september 2018 tot heden

Language trainer

BLCC staat voor Business and Language Communication Centre en organiseert taalopleidingen op maat voor professionals.

Nederlands als 2e taal

Een traject Nederlands volledig op maat uitgewerkt voor anderstalig poets- en keukenpersoneel in het vakantiecentrum Vayamundo in Oostende. De personeelsleden krijgen er een cursus Nederlands die volledig gerelateerd is aan hun jobinhoud. Het project is een succes en is uniek in de sector. Misschien een idee voor uw bedrijf? #letstalktaalcoaching #HumanSupports #Vayamundo #pilootproject

 

 mei tot december 2019

Nederlands in de zorg

Misschien heb je al er iets over vernomen in de pers? Over het project van de zorggroep Armonea waarbij ze Roemeense verpleegkundigen opleiden om in Belgische woonzorgcentra te komen werken? Het is een intensieve taaltraining Nederlands: virtuele sessies gevolgd door face-to-face sessies. De eerste trainees zijn ondertussen al aan de slag in België! #letstalktaalcoaching #BLCC #Armonea #pilootprojectseptember 2018 tot
december 2019
 

Nederlands voor Franse grensarbeiders

Op vrijdag 15 november 2019 legden de nieuwe Franse medewerkers van PepsiCo Veurne hun taaltest Nederlands af. Na een succesvol traject van twee maanden zijn ze de week erop aan de slag gegaan. #letstalktaalcoaching #BLCC #Pepsico #pilootproject  

september tot november 2019

Professioneel communiceren in het Engels

Laatste les vakkundig afgesloten met een presentatie van de cursisten in brouwerij Van Honsebrouck in Izegem.#Letstalktaalcoaching #Syntrawest #presentatiescursisten #leukesfeer #gastvrijeontvangst   

voorjaar 2019

Christmas get-together

Het was een gezellig, informatief en interactief samenzijn waarin we de 'lead-up‘ naar een Britse kerst volgden. Dit event is een namiddag- of avondvullend programma, wordt gehost door 2 natives en is doorspekt met tradities en leuke weetjes. Misschien een idee voor jouw vereniging?
medio november 2018

Toeristisch Onthaal

Een op maat uitgewerkte taaltraining voor Toerisme Kortrijk. Kijk in het bij events voor meer informatie over deze nieuwe cursus. Het is misschien ook iets voor uw bedrijf of organisatie?

 oktober-november 2018

Taaltraining

Taaltraining Nederlands aan trainer Adnan Custovic met focus op het geven van persconferenties. Ik was helemaal trots toen hij zelfs na een nederlaag de pers te woord stond in het Nederlands.

  november 2017 tot mei 2018

Coördinator

Organisatie opleidingen (syllabi, planning, contacten trainers en trainees, ...), screening taalniveau trainees en screening nieuwe trainers.

 
 
oktober 2016 tot april 2018

Vertaling

Engelse vertaling van diverse documenten.

 

 

 september 2017

Begeleiding

Ondersteuning van toeristische diensten, eerst bij het halen van het Quality label en daarna bij het verlengen ervan.

 

2015 tot januari 2020